Wednesday, 27 July 2011

Wordless Wednesday #1

Jom renang
Ikhsan En goggle

22 comments:

aiman said...

pi dulu pi dulu..

Mohammed Faizal said...

jom...xboleh gi sorang nanti lemas pulak tak de orang nak selamatkan

syrupmasin said...

untunglah nk berenang :D

amir aizat said...

xpndi berenang.kah3

ZWAN SABRI said...

alaaaaa, aku kalau nak renang, kena ada pelampung.. ada pelampung lebih x? nak pinjam.. HAHA

MySuaraBlog: Jom Pi Tasik Mengkuang

syiela said...

pi dulu... akak dh ada pelampung..hahahaha

Mohammed Faizal said...

syrupmasin: untung? mane ada untung penat dan letih ada lah...Faizal baru belajar berenang tu yang excited sikit tu..kalau boleh nak legi hari-hari kat uia ni

amir aizat: series ko kene belajar....best gile lagi best dari maen tenis

Zwan Sabri: tak de pelampung la....kalau pakai conform malu. Kolam standart olimpic punye...paling cetek 1.5m paling dalam 3.5. Yang dalam tu memang boleh lemas

Mohammed Faizal said...

syiela: haha...boleh pakai pelampung tapi nanti maen kat tempat kanak-kanak

shida said...

ha3..
pandai ke berenang?
ho3~~

ZURAINI said...

nanti lemas cm mane?

Mohammed Faizal said...

shida: boleh la sikit-sikit...masih lagi dalam mode belajar, tapi nafas tak tahan lama semput

Zuraini: lemas tu sebab cemas dengan air. Jadi elakkan cemas. Mainkan peranan kaki dan tangan nanti tak la tenggelam

Wanie said...

berendam pandai, berenang tak pandai..:D

Mohammed Faizal said...

wanie: berendam pun boleh la...tapi jangan lame nanti jadi badak berendam pulak

cik kiwi's said...

aaaaaaaaaa..lomeh la

hana nabihah said...

BLURP BLURP ! XRETI BERENANG~

SoLy SoLicious said...

waahh...rindunye nak berenang...huhuu...



P/s : jom join segmen di belog sy...heeee

Mohammed Faizal said...

cik kiwi: tak de nye nak lomeh...tak dalam pun

hana nabihah: tu sign dah lemas ke? haha. Belajar la nanti lama-lama pandai la berenang

Cik Ceria said...

xpandai berenang..hehe

Khairil said...

teringat cover album nirvana dulu-dulu...

deqlis said...

baby mat salleh mmg pandai berenang..bila baby2x malaysia nk berenang erkk?? tp tulaa diorang nie siap ajar anak, siap hantar kelas..

Mohammed Faizal said...

deqlis:boleh...kite buat pertandingan renangan antara bayi...conform dapat banyak sambutan

ekmal said...

nirvana!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...