Wednesday, 13 July 2011

Apa perasaan bila nak ter***

Seluar berak.Aku masih tak pasti ini memang corak ataupun lelaki ni memang terberak dalam seluar.

Entry kali ini mungkin kurang menyenangkan tapi berguna di saat-saat memerlukan.Ampun mak ayeem ayam kalau marah...
Korang pernah tak mengalami emergency case tak ??? Aku tak nak la bincang emergency pasal nak bersalin, orang sakit ke sebab aku tak penah mengalami pun.Tu memang emergency lagi-lagi bila ada ambulans bunyikan siren sambil melanggar peraturan jalan raya.

Kali ni aku nak bincang mengenai perasaan korang bila nak terkencing atau terberak (ni bukat satement statement mencarut) dan korang mencari tempat nak melepaskan tapi tak de atau tak jumpa. Situasi ni memang selalu berlaku kat semua orang. Tak payah la tipu, termasuk aku pun penah mengalaminye....haha...Lagi-lagi time tengah jem kat jalan raya. Mau terkencing dan terberak dibuatnye....apatah lagi kaki yang mengigil gila menahan...otak pun tak boleh pikir dah. Lagi parah sampai tak boleh bergerak lagi anggota badan. Jadi jangan terkejut la bile korang dengar ada orang besar dewasa terberak atau terkencing dalam seluar atau kain.. Kat sini aku nak ajar tip bagaimana nak control supaya korang tak terberak dan terkencing kat dalam seluar.

• Carilah tandas dengan kadar segera. Kalau sampai kene ketuk pintu rumah orang ketuklah, kalau tak bagi korang lepaskan kat umah dieorang. Biar padan muka dieorang sape suruh tak bagi tumpang berak.

• Carilah semak atau belukar berdekatan, kalau tak de air tak pe, kan Islam tu mudah, boleh guna inisiatif lain seperti burung, batu atau daun yang tumpul. Kalau salah pilih, mahunya korang akan alami luka yang serious. Paling penting pastikan tiada orang mahupun haiwan melihat segala aksi yang kurang menyenangkan.

• Kalau boleh tahan, tahan la lagi. Lapangkan minda dan fikiran, jangan asyik pikir “plis..aku tak tahan kencang kencing”

• Kalau tak boleh, korang cuba tido, sebab masa tidur, pergerakan dalaman badan semakin kurang.

5 comments:

laskar pelangi said...

mengelikan =D

Mohammed Faizal said...

gambar tu trend anak muda masa kini. Boleh cari kat supermarket

Ms Z said...

gmbr tu memg.. adoy. haha

Mohammed Faizal said...

gambar tu en goggle yang bagi kat burung, katenye fesyen zaman kini...hahs

alif ismail said...

aiyo...sadisnye tengok fesyen ni burung oi...huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...