Tuesday, 30 August 2011

Raya Pertama

Ha..ni la pic kami sekeluarga..
semua pakai baju theme coklat kot
(aku pun tak tahu ni warna ape)

Hai, apa khabar kawan-kawan di dunia maya ni? Aku tahu masing-masing sibuk tengah kacau dodol, bakar lemang dan masak ketupat, termasuk juga diri ni...sampaikan tak sempat nak terjah blog BURUNG ni. MEsti korang pun sama kan? 

Macam mane dengan raya pertama korang? Sempat tak nak solat sunat aidilfitri? Pergi ke ziarah kubur orang tersayang? Ada masa tak cium tangan dan dahi ibu ayah minta ampun dosa selama setahun yang lalu? Dapat lagi ke duit raya dah bujang-bujang belaka ni? Senak tak perut makan banyak di pagi raya?

Hui...macam-macam kalau nak cerita kat sini memang sampai ke esok tak abis lagi. Tapi yang penting, letih la masa raya pertama ni...mane taknye setelah sehari suntuk semalam menyediakan juadah hari raya, ditambah lagi kekurangan tidur hari ini dan malantak banyak sangat bila kunjung-menyunjung di rumah sanak saudara...

15 comments:

hibary said...

macam tema oren je..

IMANSHAH said...

wah sedondon warna emas tu

cart kartika said...

biasala raya pertama masing2 sibuk..
btw, selamat hari raya aidilfitri ya..^^

Jasman said...

selamat hari raya...banyak berjalan banyak juga dpt duit raya kn?hahaha

farah hanim said...

sdondon satu fmly :)
selmt hari raya :D

EJANCRAZEE said...

amboi sedondon :D
muka apak takod ohh. HAHA

Azham Vosovic said...

Lawa color tu!

Tahun ni penat sgt berjalan ke rumah member2... tapi best!

syrupmasin said...

wiwitt..

Anif Abdullah| AA said...

meriah eh satu keluarga warna sama....

amir aizat said...

nice

~Nana 귀여운~ said...

cool laaa..cantik warna sekata or sedondon gituwww...
selamat hari raya yew :)

HAZWAN17 said...

taun ni family aku pun same kaler baju..dah berapa taun tak same taun ni nak same lak

Edy Fee said...

dh mcm gold pon ade...bgus la dprt same sume

Najah SHakiLa said...

salam aidilfitri Faizal...:)

cukelat_berangin91 said...

cntik tema tuuhh..bekenan den hehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...