Friday, 12 August 2011

Sehelai sepinggang

Jumaat yang meletihkan...dari melawati ke ampang terjah ke melaka pula. Yang kelakarnye sehelai sepinggang. Tak bawak baju lebih untuk menginap di motel tercinta milik kami di bukit serindit melaka. Jangan memain sang burung mempunyai motel penginapan....dari sarang burung hinggalah ke bilik pasangan kekasih.

Gara-gara tak bawak baju kene la shopping emergency kat Melaka ni untuk cari baju tidur malam ni. Shopping punye shopping, ter.shopping sekali la baju raye dan kelengkapan raye yang lain. Plan asal telah dimodify menjadi lebih advance dan mahal...lembu betol la...

Nak solat pun takde kain pelikat, terpaksa la pakai kain terlekung untuk tutup aurat. Tak kan nak solat pakai seluar pendek, tak sah solat jadinye...haha memang survival malam ni



11 comments:

사유리 하나 (SaYuRi) said...

wah jauh terbang nih :)

aiman said...

ye ke pakai telekung.. hehe

Azham Vosovic said...

Wah, ada motel sendiri...famili business eyh? huhuhu

Edy Fee said...

giler gempak pkai telekung.hehesempoi bro

zulfadli said...

kaya la abg burung nih.. taknak belanje ke>?

Rtp Farra Arisha said...

wahaha. mesti shopping sakan ya!!

iefa ujang said...

pkai telekung???terbaekkkkkkkkk

senyumSOYA said...

wuu..pakai telekung tu.. ayu x..ayu x? heheh

shida'R said...

jadi la kain telekung pon hahaa ^_^

syrupmasin said...

woot..woot dah shopping raye tuh..

Akue Achik said...

weeewitt...ni mesti sopan ni,,pakai telekung.. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...