Monday, 26 September 2011

Kepenatan membuahkan hasil

Wow...hampir 3/4 hari aku tak terjah blog ni....rindu sangat dengan blog ni dan kawan-kawan blogger lain...Aku bukan menghilang tapi ada banyak aktiiti kan weekend...,memang tak dapat nak elak lebih-lebih lagi dah masuk sesi akedemik kat UiTM ni....really really sorry ok...


Last entry aku pasal rafting kat Sg Sedim, ok tu memang betul....baru lepas semalam aku ber-rafting kat Sg Sedim, Kedah...aku dan kawan-kawan join UiTM Jati Descent Challenge 2011, so ramai la student mewakili kolej masing-masing merebut wang tunai sebanyak RM1000..ada la dekat 16 groups..

Bayangkan ramai ke tak ramai, sehinggakan period untuk rafting pun kene drag sampai sunday...group aku la yang paling last untuk perform, tapi berbekalkan pengalaman sebelum ni, semangat juang berpasukan yang tinggi, stamina yang kuat, dan observation kesemua group sebelum kami, akhirnya, tanpa disangka, group kami berjaya merangkul johan kategori lelaki...

Memang berbaloi la...kami complete the task dalam 19'05 minit group lain semua dalam 20 minit ke atas...
Kami memang push abis-abisan, la ni memang sakit-sakit satu badan, dari bahu, tangan, lengan, punggung, lutut, hinggakan ke kaki...

Yang paling best sekali, kemungkinan besar kumpulan yang menang ni akan mengikuti international challenge dalam masa terdekat ini dekat Acheh, Indonesia..owh baru aku perasaan kaki aku injure teruk sangat ni, effect terlanggar batu yang besar...

8 comments:

Cik Ceria said...

wah bestnye..

yusuflaili said...

Salam;
seronoklah gitu..dahlah johan dapat hadiah dapat pulak pergi ke luar negara..

khairul said...

x pa bro..study tu lebih penting

bella luna said...

gara2 celcom yg tak betul, aku terlepas join rafting nie tuk kolej aku;(,.wakil kolej mane nie?

bella luna said...

congrats gakz sebab jadi johan;)

shalina said...

wow ! tahniah :)

IkiN NikisA said...

haha ..

http://ikinnikisa.blogspot.com/2011/09/minta-tolong-pun-ada-cara-kan.html

ShErA said...

wah... macam best je rafting ni...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...