Saturday, 3 September 2011

Buntu lah

Aku buntu, sejak raye ni macam hilang je mood nak berblogging...Takde benda menarik ke nak cite? Hrmmm...ada banyak sangat benda menarik untuk dikongsi bersama, tapi letih la nak mengadap laptop ni ( banyak sangat 'M' kat badan ni...)

Tambahan lagi ramai geng blogger tak online pun, raye ni aku kurang bw sebab sibuk dengan raya la, kalau sempat je buat, tu pun yang revisit back kurang kat blog BURUNG. Mungkin lepas raya ni ok kot mood nak update entry kat blog BURUNG ni...

InsyAllah...

oh ya, sedar tak sedar tinggal lagi seminggu lagi aku nak start semester 7 kat UiTM Shah Alam...(mood tak best la, rase cam sekejap je cuti honeymoon selama 4 bulan) 
Adoiii, malas yer nak balik, duduk kat kampung lagi best

16 comments:

yusuflaili said...

Salam;
Tak pe,..rehat je dulu yang penting lepas raya banyak pulak idea datang mencurah diladang gandum.

Edy Fee said...

yup mmg rmai giler blogger senyap jew

Edy Fee said...

mmg ramai giler kot blogger offline.heheraya

aiman said...

ku pun sedang mencari mood.. da jumpa balik dah.. Alhamdulillah.

Azham Vosovic said...

weiiiiii, sy pon da nak start balik.... x besh huhuhu....

ShErA said...

shera pun rasa tak rajin je nak balik u... tapi, cuti lama2 pun tak best jugak...

aiman fanboy k-pop said...

kita bersependapat!!duk kat kampong lagi best..apakan daya...menuntut ilmu itu difardhukan keats kita...chaiyoooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

cik bulan said...

haha...saba ..nanti datang la mood tu..aku pon baru balik dari kg ni..nak cerita banyak..tapi nk tulis xde mood..haha..oleh itu..aku datang nak duit raya ni..ekeke

HAZWAN17 said...

betul2..ramai blogger bz beraye..tak ramai yang BW

aiman fanboy k-pop said...

blogger pon ada cuti raya jugak ke?heehee...

macam ku kata said...

cayok2..rehat dulu..cari idea..;-)

syrupmasin said...

haha..aku pon malas doe nk update blog sbenarnye..gagah jugak lah..ohh uitm shah alam..kau kos ape weh??

afzalsukasuki said...

oo ko kat uitm shah alam ke?aku datang sh alam hujung minggu ni..aku jumpa ko la amacm?haha

nazira said...

Biasala 2.. mood raya x habis lagi kot...

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

khairul said...

boring la kerja arini

Run Away♥ said...

jangan bermalas..malasan lagi k...cuti raya dah abis kan...;d

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...