Friday, 23 December 2011

Selamat Tidur

"Selamat Tidur"...Inilah ucapan daripada seorang Prof yang berwarganegara negara seberang mengajar aku subject Finite Element Method. Lame juga aku pikir, kenapa si prof ni memberikan ucapan sedemikian lupe...macam mane die tahu aku tak tidur semalaman siapkan mini projectnya... 

Mungkin die pun student ni memang buat keja last minute...dia gak penah jadi student kan. Memang betul pun minggu ni memang minggu paling buzy bagi setiap yang bergelar student. Sebab ape??? Sebab minggu ni minggu terakhir belajar la sebelum study week minggu depan...semua assignment, mini project, laboratory report kene hantar due date hari ni Jumaat. 

Mane tak gile kan, sebagai seorang student yang berhemah macam aku ni memang last minute tu perkara biase. Bukan aku je kot, tapi ramai macam tu...kerja banyak bertimbun setinggi bangunan 2 tinggkat, cube cerita macam mana nak bahagi masa 24 jam untuk siapkan kesemuanya..memang kerja gila..

~Huh~ mengeluh jap...letih wei siapkan bagai keje sebelum ni....tak tidur malam la katekan. Memang mata lebab tu perkara biase dah bagi student..lagi teruk muka dah macam zombie sebab tak terurus, mandi pun tak sempat... Takpe semua tu, dah settle semua keje, kite enjoy la..

Tu la perkara yang paling best bila semua kerja dah abis, hilang semua stress dan tension. Bagai burung yang terbang bebas di langit...

kat sini aku nak share sikit picture yang menari untuk blogger sekalian...aku amik picture ni kat page Trust Me, I'm an "Engineer"










2 comments:

aimie amalina said...

hehehehehe
bizi gile ya amat
cm x hengat dunia
lepas siap semua

fuhhhhhhhhh

alhamdulillah lega :)

semoga berjaya!

ZWAN SABRI said...

Tawu xpa.. samala ngan aku.. minggu ni minggu terakhir study.. gila punya busy sblum cuti study week.. HUHU

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...