Sunday, 18 December 2011

Tukar background blog

Sepi-sepi tanpa berita....tu la aku sekarang ni, bapak aku call pun cakap mane menghilang lame tak call die tanya khabar...
Bukan ape bapak, bizi sikit la sekarang ni, dah minggu terakhir belajar dah kat UiTM ni, semua report and assignment nak kene submit minggu ni...memang pecah kepala tak tidur malam siapkan semua bebanan kerja tugas sebagai pelajar ni...
Kalau korang perasaan, aku dah tukar template blog aku ni, saje tukar mood, daripada oren terang kepada putih lembut...
Cantik sikit, walaupun time belajar ni, jarang sangat nak meng'updte' blog. Nanti mase cuti semester aku akan kembali dengan pelbagai cerita menarik untuk tatapan umum...ok nantikan

4 comments:

Azham Vosovic said...

selamat kembali...

jangan terbang lagi hehehe

~Nana BamBam~ said...

selamat kembali..berhijrah kemana agaknya?

c'axoera said...

halu haluuu :D

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/aku-hanya-mahu-kamoooooo.html

Edy Fee said...

sama la..smp diorang lak kne call ..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...