Tuesday, 22 June 2010

Santau oh santau

Ak tertarik dgn Wanita Hari Ini yg bertajuk "santau angin". Ak rase dh dua kali WHI wt sudutan pasal santau buatan org spt makanan dan angin. Mmg byk tanda org yg kene santau ni spt senggal bdn, sakit tulang blkng, letih n lesu,n byk lg, ad seorang mangsa santau ni yg dbawa kt studio name akak tu Kak Wan..Kak Wan ni mmg menepati ciri-ciri perempuan solehah ssb dy ni pkai purdah, pas tu dy kate dy lebih rela mati dari mempercayai benda syirik melainkan Allah. Huh 1st time ak jmpe wanita solehah mcm ni. Akak ni dh merana kene santau selama 7 tahun mmg menderita katenya. Pas tu siap ad demo lg. Yg ustaz ni cb utk scan jenis jin yg ad kt dlm tubuh akak ni td dgn bacaan ayat suci Al-Quran....huh mmg menjerit2 akak tu(jin yg ad kt dlm bdn akak ni). pas abis scan je akak tu terus muntah2. Kate ustaz jin yg ad kt dlm bdn akak tu jin 1st class. Ak pn xtau ap maknenye. Lg ustaz tmbh biasanye klu muntah kluarlah kaca mentol, paku n mcm2 lg. Tmbh ustaz lg, yg penting kite kene ingat ialah Allah yg bg ujian kt kita utk menguji tahap keimanan kepadaNya. Ak berharap kt akak tu supaya tabah dgn ujin yg dhadapinya, dan semoga dia sembuh dr gangguan jin tersebut.. Byk ak bljr dr kisah ni..wasalam

2 comments:

zulfadli said...

aku pon tgk..
cam pelik je diorang wat depan2 camera..
sb aku ingat mesti kak wan uh malu ann..
selamat dia tak kesah..
tp bagus la bagi pendedahan..

mohammed faizal said...

huhu...mmg best. Klu bleh nk g ceramah ustaz tu...timba ilmu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...