Monday, 13 February 2012

Kelas Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) pula

Minggu ni start lagi satu kelas yang mencabar

dengan sebuah buku yag tebal
mengandungi 11 Modul

Mostly, dalam MCTS
kami belajar more detail 
pasal Microsoft Project

First time aku guna Microsoft Project
dalam pikiran aku
it's awesome.

First attraction kat kelas kali ni
adalah trainer dari Microsoft
memang hot dan sporting...
lepak makan dan minum dengan kami...

Aku rase selepas ni 
akku akan bersemangat pergi ke kelas 
beliau
Mrs. Salina


Ni la example certificate MCTS

2 comments:

Cik FaRiZaM said...

certificate ni kene byr ke kalau nak amik? laku tak kalau nk cari keje nanti>

Mohammed Faizal said...

free of charge je...ad peluang kan tu yg saya amik...kalau ikutkan cource ni berharga RM7000. Certificate ni memang laku kat market. advantage sape yang ada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...