Sunday, 13 November 2011

Habis sudah cuti

Mid term break kali ni dihabiskan dengan sia-sia...tak bebaloi la dengan satu homework pun tak siap...cam ne nak cover minggu ni...dengan ada 2 test minggu ni...komitment luar lagi...memang parah minggu ni..
Tu la sape surh time cuti ari tu tak belajar dan buat semua homework tu...abis la.

Korang macam mane? Cuti conform la best kan...tapi yang tak best tu cuti tak membuahkan hasil pada kerja yang melambak kat u tol tak?

2 comments:

ShErA said...

sokong2... tak bestnya cuti dh hbs... assignment bnyk tak siap lg ni... ada 4 projek menanti lg...

Syakir Rahman said...

sama la kita....
kpala dah berat gile skg ni...adoi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...