Tuesday, 17 July 2012

Teruk aku kene hentam

Semalam petang aku ada viva or presentation pasal Final Year Project aku kat UiTM Shah Alam, live streaming at faculty of Mechanical Engineering. Project aku pasal automotive suspension detail in active suspension. Berkaitan la dengan Control Engineering.  Sesape yang bukan budak engine memang blur pasal ni.



So aku prepare bukan main lagi untuk presentation petang semalam. Ada 2 orang panel yang akan evaluate pasal pebentangan poster. Aku memang expect akan kene teruk pun sebab sebelum ni pun aku pernah kene...jadi kali ni lagi teruk...

Lecturer ni tak paham aku buat ape pas tu buat-buat paham then hentam and attack aku semacam je...aku punye la bengang last skali dekat 1 jam aku dah down, Tak larat nak expalain dengan orang tyang buat-buat paham tapi tak paham ni. 

Nak nangis gak la last sekali sebab macam tak mampu dah nak hadapi, die tengok mata aku dah merah then die bla terus tinggalkan aku...macam tak de perasaan dan perikemanusiaan betol la, die buat macam kite ni bodoh tak tau ape-ape pasal project kite...

Last sekali aku gi toilet, tenangkan diri dulu. Pas tu time second examiner plak, aku try nak up balik dari down tadi tapi x boleh la. Aku explain sikit je, then terus aku cakap ''i can't proceed sir''. Die pun cakap ok takpe die paham....Mujur la time aku kene attack die ada perhatikan aku...mungkin die kesian kot...

Ape-ape pun semua dah settle. aku nak procced dengan thesis then terus balik jb, tak nak pikir dah. Aku dah abis belajar.

2 comments:

Fikri said...

Hehe.. standard la kna hentam time viva. Kdg2 smpai anti terus dgn examiner. Be cool man..

WD said...

kene kuat semangat dan iman, bro.. all the best!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...